Welke onderneming verdient de Bikse Business Award?

Op 14 november wordt de Bikse Business Award uitgereikt en hierbij hebben we uw hulp nodig! We zijn op zoek naar ondernemingen in onze gemeente die het verschil maken, onze gemeenschap laten stralen, of gewoon omdat ze het zo ontzettend verdienen. Vanaf nu kunt u ondernemingen aanmelden.

Onmisbaar

Ondernemingen zijn belangrijk in de gemeente Hilvarenbeek. Samen met ondernemers willen we Hilvarenbeek nog aantrekkelijker maken als plek om te wonen, te werken en te ontspannen. En denk eens aan de vele sponsorinitiatieven bij diverse evenementen en sportverenigingen waardoor ondernemers aanzienlijk bijdragen aan de leefbaarheid van de dorpen. Om deze redenen organiseert Ondernemend Hilvarenbeek, samen met gemeente Hilvarenbeek en de Rabobank, de Bikse Business Award.

Categorieën

Er zijn er drie awards te vergeven in de volgende categorieën;

  • Startende onderneming | Maximaal drie jaar ingeschreven bij KVK
  • Kleine onderneming | Tot en met zes werknemers
  • Grote onderneming | Zeven of meer werknemers

Aanmelden

U kunt u uw favoriete onderneming vanaf nu aanmelden. Dit kan tot 1 oktober. Het is belangrijk dat de onderneming is ingeschreven bij de KVK, met een hoofdvestiging in de gemeente Hilvarenbeek. Wij zijn benieuwd naar uw favoriet! Aanmelden kan via: www.ondernemendhilvarenbeek.nl/bikse-business-award.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Bikse Business Award? Ga dan naar de website van Ondernemend Hilvarenbeek of volg de social media kanalen van de Bikse Business Award.

Terug naar overzicht