Muziekfestival Best Kept Secret op 7, 8 en 9 juni

Op 7, 8 en 9 juni 2024 keert het muziekfestival Best Kept Secret terug naar het evenemententerrein van de Beekse Bergen. De opbouw hiervoor begint op woensdag 29 mei 2024.

Een muziekfestival zoals Best Kept Secret trekt veel mensen aan en produceert geluid. In de evenementenvergunning zijn hiervoor maximale geluidsnormen opgesteld waar het evenement aan moet voldoen. Om dit te controleren, voert een gespecialiseerd bedrijf geluidsmetingen uit op en rond het terrein. Ook zijn er maatregelen getroffen om de bereikbaarheid rondom het festival zo goed als mogelijk te waarborgen. Meer informatie over de bereikbaarheid van het gebied tijdens het festival vindt u op www.bestkeptsecret.nl/omwonenden.

Heeft u voorafgaand aan het evenement vragen of opmerkingen over het evenement?

Neem dan rechtstreeks contact op met de organisatie van het evenement via omwonenden@bestkeptsecret.nl.

Ervaart u tijdens het evenement overlast of heeft u vragen of opmerkingen over het evenement?

U kunt de organisatie van het festival bereiken via omwonenden@bestkeptsecret.nl of 085 – 2100 120. Het telefoonnummer is alleen tijdens de openingstijden van het evenement bereikbaar. Wanneer u rechtstreeks contact opneemt met de organisatie, kan uw verzoek of klacht snel geregistreerd worden zonder weekendvertraging.

Heeft u vragen of klachten die u liever niet met de organisatie deelt?

Neem dan contact op met de gemeente via gemeente@hilvarenbeek.nl. Houd er rekening mee dat de gemeente tijdens het weekend gesloten is en er geen directe actie ondernomen kan worden.

Terug naar overzicht